dilluns, 26 de novembre del 2012

#retalladesedu #mestredebaixa Com informar de les baixes en un centre via Twitter ?

Seguint el que es comentava sobre com fer arribar la informació hem fet uns tuits d'exemple amb la baixa que hi ha a l'Escola Sant Jordi.La idea és fer un tuit amb el hashtag #retalladesedu o #mestredebaixa i en aquest tuit incloure-hi com a menció a algun mitjà de comunicació, a més dels twitters del departament,parlament,forces polítiques vàries, ajuntament,etc... (el recomanable és no més de dos hashtag i no més d'un mitjà i organització (el tuit es pot repetir, retuitejar,etc.).Es pot fer servir el servei Twitlonger si el tuit que surt és massa llarg , així com incloure localització o imatges amb les comunicacions d'aquestes baixes a les famílies, o fotos de les mesures preses (mestre substitut amb peto o armilla de "substitut") .
Recordeu que podeu enviar la informació sobre baixes a l'adreça retalladesedu arrova gmail.com , usuari de facebook retalladesedu o a través de twitter amb l'usuari @retalladesedu.No dubteu de retuitejar i difondre tota la informació el màxim possible.Gràcies





Comptes que se'ns acudeixen:

Administracions:@ensenyamentcat,@gencat,@ajuntamentvng
Mitjans de comunicació: @canalblau,@elperiodico_cas,@elperiodico_cat,@324cat... cerqueu-ne i suggeriu-ne més als comentaris ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada