dijous, 12 de setembre del 2013

El curs 2013-14 NO comença amb normalitat




Estem en situació d’alarma educativa.

L’ensenyament està patint en els darrers anys un bombardeig indiscriminat per part de l’administració catalana i espanyola que apunta directament als seus fonaments i posa en greu perill el concepte d’educació pública.

Les retallades en ensenyament són un atemptat indiscriminat a la sostenibilitat del model educatiu per a tothom.

Les polítiques educatives, plasmades en la LEC i en l’avantprojecte de la LOMCE, són simplement una manca de respecte cap a tots els integrants de la comunitat educativa, famílies, alumnat i docents,  que estimem i confiem en l’ensenyament públic de qualitat com a base d’una societat més justa i més igualitària.

NO. Que ni la regidora, ni la consellera, ni cap ministre, que no ha portat mai al seu fill a un centre públic i que fa anys que no trepitja una aula, s’atreveixi a dir que el curs comença amb tota normalitat. Que no menyspreïn dient falsedats als docents, que un any més, miraran de donar el dos-cents per cent de sí mateixos per no haver de renunciar a res dins del seu centre educatiu. Que ningú arrepapat en una butaca del seu despatx gosi mentir a les famílies que han apostat per l’ensenyament públic,  dient-los que han fet grans esforços per a que tot continuï igual.

NO. El curs no comença amb normalitat i aquí estem, lluitant i exigint una educació pública de qualitat, més justa, més catalana, més laica, més igualitària, més democràtica  i més popular, des de les llars d’infants fins a la universitat.

L’escola està en situació d’alarma educativa però no podran amb nosaltres.

VISCA L’EDUCACIÓ PUBLICA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada