dimarts, 22 d’octubre del 2013

VAGA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT

El proper 24 d’octubre els sindicats d’Ensenyament han convocat una vaga contra la LOMCE, la LEC i les retallades. Al mateix temps els estudiants i les estudiants de Vilanova s’han mobilitzat en una setmana de lluita que culminarà en tres dies d’acampada a la Plaça de la Vila de Vilanova.

És per això que des de la Coordinadora SOS GARRAF i l’Assemblea de Secundària del Garraf- Alt Penedès, amb el suport de la Reunió Sindical de Zona, hem organitzat un acte comarcal en suport a la vaga, sense que aquest es solapi amb la manifestació convocada pel mateix dia 24 d’octubre a Barcelona.

A més la concentració del dia 23 a Vilanova coincidirà amb el segon dia d’acampada de l’alumnat de secundària i serà tota la comunitat educativa, professorat, alumnat i famílies, la que cridarà en contra de les retallades en l’ensenyament, la LEC i la LOMCE.


Dimecres 23 d’octubre
Plaça de la Vila, Vilanova i la Geltrú

18.00 Cassolada a la Plaça de la Vila
Concentració de tota la comunitat educativa.
Cal que tothom porti una cassola, xiulets, vuvuzeles... per fer sentir la nostra protesta.

19.30 Xerrades de conscienciació durant l’acampada
Representants d’AMPAs, de l’Assemblea Interzones de Secundària i de la Coordinadora SOS GARRAF faran xerrades informatives sobre l’actual situació educativa i sobre les mesures organitzatives que cal prendre des dels diferents col·lectius implicats.


Dijous 24 d’octubre
Plaça Universitat, Barcelona

12.30 Manifestació. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada